کتاب پوپک و پرسندو؛ داستان فلسفی برای گروه سنی ۸-۷ سال
معرفی کتاب پوپک و پرسندو؛ داستان فلسفی برای گروه سنی ۸-۷ سال
کتاب پوپک و پرسندو؛ داستان فلسفی برای گروه سنی ۸-۷ سال نوشته یحیی قائدی و سحر سلطانی است. با توجه به توسـعهی آموزش و پرورش تطبیقی در جهان به عنوان یک روش مهم و عدم جایگـاه مناسـب آن در کشـور ما موسسه مدارس یادگیرنده مرآت در راستای چشمانداز این مرکـز کـه پشـتیبانی از مـدارس کشـور است، علاوه بر ارائه خدمات و محصولات آموزشی بهمنظـور دانـشافزایـی نیـروی انسـانی مـدارس و افزایش مهارت ادراکی تصمیمگیران و مدیران مدارس اقدام به انتشار مجموعه کتابهای دانشافزایی کرده است. این کتابها راهی برای ورود تجربیات موفق کشورهای دیگر از سطح دانشگاه به آموزش و پرورش و بهویژه بـه مدرسـه و کلاس درس است.
کتاب پوپک و پرسندو؛ داستان فلسفی برای گروه سنی ۸-۷ سال یکی از این کتابها است که با هدف بهبود وضعیت آموزش و رشد ذهنی دانشآموزان نوشته شده است. این کتاب به همراه راهنمای آموزشی برای تسهیلگران؛ ویژهی پایهی اول و دوم دبستان منتشر شده است.
خواندن کتابپوپک و پرسندو؛ داستان فلسفی برای گروه سنی ۸-۷ سال را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام مدیران، معلمان و فعالان حوزه آموزش پیشنهاد میکنیم.
از دست طاقچه با این نمونه گذاشتن ها! شناسنامه و مقدمه کتاب نمونه کاملی به حساب نمیاد! ی فکری برای این موضوع کنید لطفا. نمونه خوندن باید برداشتی شبیه تورق کتاب توی کتابفروشی به خریدار بده.