کتاب آدری هپبورن؛ یک روح زیبا
معرفی کتاب آدری هپبورن؛ یک روح زیبا
کتاب آدری هپبورن؛ یک روح زیبا نوشته شان هپبورن است که با ترجمه آیدا کریمی منتشر شده است. این کتاب، زندگینامه بازیگر مشهور، آدری هپبورن است.
درباره کتاب آدری هپبورن؛ یک روح زیبا
آدری هپبورن ۴ مه ۱۹۲۹ تا ۲۰ ژانویه ۱۹۹۳ زندگ میکرد. او هنرپیشه، مدل، رقصنده و بشردوست بریتانیایی هلندیتبار متولد بلژیک بود. از او به عنوان «آخرین معصوم سینما» اسم میرود و این نامگذاری به دلیل صورت زیبا و معصوم او است. او یکی از زیباترین بازیگران زن کلاسیک بود.استعداد هنری او بهطور تصادفی توسط یک کارگردان تئاتر در لابی یک هتل کشف شد. او توانست ۴ بار نامزد جایزه اسکار شود و در سال ۱۹۵۳ برای فیلم تعطیلات رومی این جایزه را دریافت کند. این کتاب زندگی این بازیگر زن جذاب را روایت میکند.
خواندن کتاب آدری هپبورن؛ یک روح زیبا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به سینمای کلاسیک و زندگینامه پیشنهاد میکنیم.
همیشه آدری هپبورن رو دوست داشتم؛ اما بعد این کتاب خیلی دیدم بهش تغییر کرد. الان علاوه بر دوست داشتن زیاد، احترام خاصی براش قائلم
کتاب جالبیه، ولی مطالعه ش در این فرمت خیلی سخت و آزار دهنده هست . لطفا فرمتش رو تغییر بدید.
کاشکی به جای پی دی اف نسخه apk نشر میکردین این نظرم شامل همه کتاب های PDF میشه
بسیار متن روان و جذابی داشت. از خوندنش بسیار بسیار لذت بردم . ممنون از طاقچه بینهایت.
واقعا از خوندنش لذت بردم...انسان بودن رو یادآوری می کنه...واقعا زن شگفت انگیزی بوده
کتاب فوق العاده جذابی هست، توو این روزایی که قحطیِ مهر و محبته، اینکه میبینی و میخونی هنوزم عشق توو دل آدما نمرده، خودش یه روزنه امیده. من نسخه چاپیش رو خوندم و فکر میکنم اگر واقعا مشتاق به خوندن
خیلی دوس دارم ادامه بدم و بخونم ولی فونت کتاب حوصله سر بره 🙁
یکی از بهترین کتابای عمرم😍
کتاب در یک کلمه بی نظیر! فقط کاش پی دی اف نبود و میشد جذاب ترین جمله هاشو به اشتراک گذاشت.... من یه عالم یادداشت ازش برداشتم آدری هپبورن واقعا آخرین معصوم سینما بود همیشه دوستش داشتم حالا اما احترام ویژه تری براش قائلم.
خیلی خوب و تاثیر گذار بود.شیفته شخصیت و رفتار آدری هپبورن شدم.