کتاب ساخت امریکا
معرفی کتاب ساخت امریکا
والمارت، پردرآمدترین شرکت جهان با بیش از دو میلیون کارمند است. در کتاب «ساخت آمریکا» خاطرات سو والتون، بنیانگذار این شرکت خارق العاده را از زبان دوستان و اطرافیان و همکارانش خواهید خواند.
سم والتون، کارآفرینی خطر پذیر و سختکوش است که از صفر شروع کرد و به والمارت رسید. او در این کتاب با داستان زندگیاش به شما میآموزد به ایدههایتان باور داشته باشید حتی زمانی که دیگران شما را تمسخر کنند و به عبارت دیگر، هیچوفت کوتاه نیایید.
«سم والتون بهتر از هر فرد دیگهای میدونه که هیچ کسبوکاری بدون مشتری نمیتونه سرپا بمونه. اون با این اعتقاد زندگی میکنه که مشتری مهمترین چیزیه که باید براش تلاش کرد. اون ضمن تلاش برای خدمترسانی به مشتریای والمارت (که خودش قبول نداره این کار رو به بهترین شکل ممکن انجام میده)، درواقع به همکاراش تو والمارت، صاحبای سهام و افراد دیگهای هم که تو این جریان ذینفعان بهطرز فوقالعادهای خدمت میکنه و تو دنیای کسبوکار امریکا کسی بهخوبی اون این کار رو نمیکنه.»
ـ روبرتو سی. گویزتا، رئیس و مدیرعامل شرکت کوکاکولا
این کتاب روحیه ی بالای افراد برای کارآفرینی رو به خوبی شرح میده و به خوبی اثبات میکنه که هر چقدر هم رقبای قوی داشه باشی با باور به خودت میتونی به بهترین تجارتت تبدیل بشی و در ضمن روحیه
این کتاب رو به کسایی که علاقه به زندگی نامه کارآفرینها دارن توصیه میکنم. البته حتما نمونه کتاب رو بخونید بعد بخرید چون سلایق خیلی متفاوت هستن.
کدام در مورد سم والتون و چگونگی شکل گرفتن و توسعه فروشگاه های زنجیره ای والمارته . سم والتون یک بازرگان و کارافرینه و نویسنده نیست و کتاب بر اساس دست نوشته های اون در دو سال اخر زندگی ،هنگامیکه با
فکر میکردم با خوندن چنین کتابی در خلال خاطرات والمارت با چیزی درباره اقتصاد آمریکا و یا اصلا اقتصاد آشنا بشم آماده بودم که ژان بودریار هی وسط مطالعه جلو بیاد و هی ساکتش کنم تا صدای والمارت بزرگ رو
این کتاب مثل یک دانشکده ی کامل برای آموزش کسب و کار است و کاملا به شما نقشه راه می دهد شما حتی توی دانشگاه هم نمی تونین همچین چیز های یاد بگیرید قیمت اول کتاب داستان راه اندازی است و
خاطرات بنیانگذار فروشگاههای زنجیرهای وال مارت، می تواند برای صاحبان فروشگاههای مشابه در کشور ما هم بسیار مفید باشد و فرهنگ مدیریت پرسنل زیر دست و نحوه برخورد با آنها را تغییر دهد. من فروشنده نیستم ولی از نظرات و
به نظرم کتاب خیلی جذابی نبود.
در مجموع به عنوان مرور زندگی یک کارآفرین و زحمتهایی که کشیده کتاب خوبیه، اما خب برای دوره قبل از استارتاپهاست و شاید انتظارات بعضیها رو برآورده نکنه. در عین حال جالبه که جف بزوس (موسس سایت آمازون) این کتاب
نصفه نیمه رها کردم چون نویسنده زیادی «من من» میکنه و موضوع در کل خسته کنندست. ترجمه ولی خوب و روون هست.
چرت نویسنده فقط میخواد خودشو توجیه کنه که من اینطوری نیستم و فلان و بهمان.