کتاب بیا مشهد
خواندن نظراتمعرفی کتاب بیا مشهد
«بیا مشهد» زندگینامه و خاطرات روحانی شهید علی سیفی است که به همت گروه فرهنگی انتشارات شهید ابراهیم هادی گردآوری شده است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
یادم هست در ارتفاعات حسین آباد بود. دشمن بالای کوه مسقر بود، ماهم پایین کوه، خوابیده و درازکش تو برفها و یخ زده بودیم. در آن سرمای کردستان، وقتی دست میزدیم به لباس خودمان عین تخته صدا میکرد، از شدت سرما خشک شده بود!
بعد شهید سیفی موقعی که ما درازکش بودیم، ایشان خیلی عادی راه میرفت! میگفتیم: حاجی بشین میزنند.
اما گوش نمیداد، آخر سر بهش گفتیم: حالا که راه میری، برو اونطرف راه برو تا حداقل ما رو نزنند.
حاجی میرفت و میآمد و به بچهها نیرو میداد، آخه بچهها کُپ کرده بودند.
نماز جماعتهای باحالی داشت. وقتی که اذان و اقامه گفتنش تمام میشد شروع میکرد به خواندن دعای قبل نماز، بچهها چشمشان را میبستند و شروع به گریه میکردند و با حالت گریان تکبیر را میگفتند.
این تأثیر نفس و حال این شهید بزرگوار بود. بنده تا حالا چنین نماز جماعتی ندیدم.
بچههای رزمنده با علی خیلی انس داشتند. جذبه علی در اخمش نبود، بلکه لبخندش بود که جذب میکرد. او بسیار خوش رفتار بود.
تو هرجاکه لازم بود حضور داشت. اگه توی تخریب نیاز بود میرفت، یا اگه نیاز به غواص، اطلاعاتی و ... بود حتماً میرفت.
علی بی خیال
گروه نویسندگان
برای قاتلم؛ زندگینامه و خاطرات سردار عارف شهید حاج علی محمدیپورگروه نویسندگان
قرار یکشنبه هاگروه نویسندگان
خدای خوب ابراهیمگروه نویسندگان
مصطفی (زندگینامه و خاطراتی از سردار سرلشکر شهید حجتالاسلام مصطفی ردّانیپور)گروه نویسندگان
وصالگروه نویسندگان
عارفانهگروه نویسندگان
راز کانال کمیل: روایت پنج روز مقاومت رزمندگان گردان کمیل در کانال دوم فکهگروه نویسندگان
مهمان شامگروه نویسندگان
علمدارگروه نویسندگان
راز رضوان؛ زندگینامه و خاطرات سردار مقاومت اسلامی عماد مغنیه (حاج رضوان)گروه نویسندگان
مسافر ملکوتگروه نویسندگان
حجت خداگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
من زینبی امگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
خوندنش رو پیشنهاد نمیدم بلکه خواهش می کنم حتما بخونیدش
نفیس.... حتما به این کتاب سری بزنید...معرفی شم حتما بخونید
کتاب.... فوق العاده عالی میباشد ... داستان از این قرار است که این شهید در جنگ مجروح میشود.... در خواب امام زمان (عج) را مشاهده میکند که به او می فرماید بیا مشهد ... به خواست خدا و امام رضا شفا
عالی بود.از اون شهیدهایی هستند که بعد از اتمام کتاب احساس میکنی دیگه در زندگیت حضور دارند....
شهیدی که با امام زمان حرف زد، علمای بزرگ از تربتش به تبرک می بردند، اسامی شهدا را قبل از عملیات می گفت، و...
عالی
خیلی عالی بود چند بار از طرف امام زمان عج برای آیت الله اشرفی اصفهانی پیغام برده بودند واقعا هنوز ناشناخته هستند ایشون
بسیار عالی
میخونی تازه متوجه میشی شهیدان زنده اند الله اکبر یعنی چی