کتاب راز کانال کمیل: روایت پنج روز مقاومت رزمندگان گردان کمیل در کانال دوم فکه
خواندن نظراتمعرفی کتاب راز کانال کمیل: روایت پنج روز مقاومت رزمندگان گردان کمیل در کانال دوم فکه
«راز کانال کمیل» روایت پنج روز مقاومت رزمندگان گردان کمیل، در کانال دوم فکه است که به همت گروه فرهنگی انتشارات شهید ابراهیم هادی تدوین شده است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
یک ساعت بعد دوباره آتش بعثیها خاموش شد. ما از چندین موقعیت میتوانستیم خاکریز دشمن را نگاه کنیم.
لحظاتی بعد بچهها دیدند تعدادی بعثی با برانکارد برای انتقال مجروحان خودشان از خاکریزهای ب شکل جلو آمدند.
یکی از بچهها که تیراندازی خوبی داشت نشانهگیری کرد و ...
بنکدار فریاد زد: نزنید، کسی حق تیراندازی ندارد، مگر ما مثل آنها خبیث هستیم. هر وقت برای جنگ جلو آمدند مردانه با آنها میجنگیم. بچهها در عین جوانمردی، گذاشتند تا بعثیها مجروحانشان را جمع کنند و به عقب ببرند و خشم خود را از اینکه چند ساعت قبل، آنها مجروحان ما را تیر خلاص زدند، به دستور فرمانده در خودشان فرو بردند.
اما در پشت میدان نبرد، فرمانده گردان کمیل در تاریکی سحرگاه، به سختی خودش را به فرمانده تیپ رساند، او با اشک و التماس از اکبر حاجیپور درخواست نیروی کمکی کرد. اما در جواب خواهش و تمنایش، برادر حاجی پور فقط سکوت کرد و آرامآرام اشک ریخت. از سوی قرارگاه، دستور توقف عملیات صادر شده بود. این یعنی اینکه از دست حاجیپور هم کاری ساخته نبود. حالا باید تا دستور بعدی و اعزام گردانها برای انجام عملیات صبر کرد.
از آنسو، بیش از صد نفر از نیروهای کمیل، به همراه معاون گردان در کانال سوم بودند. حدود ۱۲۰ نفر هم در کانال دوم زمینگیر شده بودند. حالا کانال، زیر آتش شدید نیروهای دشمن بود. اگرچه آتش از زمین و هوا میبارید اما شیربچههای گردان کمیل تصمیم گرفته بودند هر طور شده تا رسیدن فرمانده مقاومت کنند...
علی بی خیال
مسافر کربلاگروه نویسندگان
وصالگروه نویسندگان
پسرک فلافلفروشگروه نویسندگان
در کمین گل سرخ؛ روایتی از زندگی شهید سپهبد علی صیاد شیرازیمحسن مومنی
راز رضوان؛ زندگینامه و خاطرات سردار مقاومت اسلامی عماد مغنیه (حاج رضوان)گروه نویسندگان
شهید گمنام ( ۷۲ روایت از شهدای گمنام و جاویدالاثر)گروه نویسندگان
شیر کوهستانگروه نویسندگان
مدافعان حرمگروه نویسندگان
بیا مشهدگروه نویسندگان
مهمان شامگروه نویسندگان
مصطفی (زندگینامه و خاطراتی از سردار سرلشکر شهید حجتالاسلام مصطفی ردّانیپور)گروه نویسندگان
سه دقیقه در قیامت
آقای ایرانیگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
بامرامگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
حجت خداگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
من زینبی امگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
کتابی واقعا عالی.که متاسفانه در برخی صفحات شاهد خیانت هایی از طرف خودی ها هستیم که دل انسان رو به درد می آورد. اما شاهد رشادت های زیادی از طرف جوونای الهیوپهلوونای ایرانی هستیم.کتابی خواندنی که آدم رو شارژ میکنه و
نسخه چاپیش رو خوندم ولی حتما حتما حتما باید قبلش کتاب سلام بر ابراهیم ۱ و ۲ رو بخونید که کتاب به جونتون بشینه ایشالا
جا داره انسان از شرمندگی قالب تهی کنه .واقعا تاثیر گذار این کتاب و آگاهی بخش
به کسانی که دفاع مقدس می خوانند حتما یکبار مطالعه کنند برای تمامی شهدای دفاع مقدس خصوصا شهدای مظلوم کانال کمیل و معلم شهید بهرام درخشان آرزوی همنشینی با ارباب بی کفن
خیلی عجیب و غریبه واقعا سر پا بودن ایران فقط معجزه است تا الان با این همه خیانت و بلاهایی که سرمون اومده، واقعا عجیبه چه طور می جنگیدند
زیبا بود مثل شهدا مثل شهید ابراهیم هادی خوس بحال شهدا خوش بحال کانال کمیل
فوقالعاده؛ مخصوصا برای کسانی که کتاب سلام بر ابراهیم روخوندن! ♥️
بسیار تاثیر گذار و عالی بعد از خوندن دو جلد از کتاب سلام بر ابراهیم خوندن این کتاب مکمل شناخت دقیق انسان از جزئیات عملیات والفجر مقدماتی و غربت و دلاوری شهدای فکه در اون ایام میشه. السلام علیکم ایها الشهداء
کجایید ای شهیدان خدایی بلاجویان دشت کربلایی ایران امروز خیلی به شما جوانمردان نیاز دارد
بسیار عالی و تاثیرگذار نخونید پشیمون میشید.